Nav view search

Navigation

Search

Wijn & Buitenkoken

De Streekfabriek is het bedrijf van Jeroen Peters. Hij  gelooft in de kracht van eenvoud. Werken met rauwe, pure materialen en elementen. Staal, hout, hitte en vuur. Met ingredienten uit de directe omgeving, afkomstig van mensen die hij kent, tot stand gekomen met toewijding en passie. Samen hebben wij een aantal arrangementen samengesteld waarin we ons beide van onze beste kant laten zien!

Naast een Kampvuurmaaltijd, Uitgebreide Streekproeverij en Streekborrel is er altijd een optie voor maatwerk. We denken graag even met u mee!

Kampvuurmaaltijd

3-gangen: soep, hoofd- en nagerecht met salade en brood.

Met ingrediënten behorend bij het seizoen bereiden we een 3-gangen maaltijd op open vuur. We koken stoer&lekker met lokale ingrediënten in gietijzeren pannen, op roosters of direct op de kolen. Het menu stemmen we van tevoren af zodat de samenstelling past bij uw wensen en de gelegenheid.

Wijnproeverij met 4 biologische wijnen.

U proeft 4 mooie biologische wijnen die afgestemd zijn op de gerechten. We gaan in op het karakter en de herkomst van de wijnen. Een kijkje in de wereld van de wijn maar vooral genieten!

Optie: kaasplankje met dessertwijn

Tarief per persoon €39,-

Tarief per persoon incl. kaasplankje € 45,-

 

Uitgebreide Streekproeverij

10-gangen

In 10 gangen nemen we u mee op een culinaire reis door de regio. Vuur en rook zijn ook hier een ingrediënt, net als vele andere producten direct van de lokale producent. Laat u verrassen met deze maaltijd en ontdek wat de regio te bieden heeft. De Wijnpurist staat garant voor de perfecte wijn bij elk gerecht!

Wijnproeverij met 6 biologische wijnen.

U proeft 6 mooie biologische wijnen die afgestemd zijn op de gerechten. We gaan in op het karakter en de herkomst van de wijnen. Een kijkje in de wereld van de wijn maar vooral genieten!

Tarief per persoon € 49,-

 

Streekborrel

Proeverijplank met hapjes

Dé signature “Streeckplank” van De Streekfabriek. Nederlandse charcuterie, kazen, kleine hapjes, fruit, huisgemaakte pesto, dips en ga zo maar door op een grote eikenhouten plank van een meter. Om samen van te genieten, onder het genot van mooie wijnen!

Wijnproeverij met 4 biologische wijnen.

U proeft 4 mooie biologische wijnen die afgestemd zijn op de gerechten. Er wordt ingegaan op het karakter en de herkomst van de wijnen. Een kijkje in de wereld van de wijn maar vooral genieten!

Tarief per persoon €29,-

Streekplank

 

Deelnemers: minimaal 8 personen

Duur: 2 a 3 uur

Indien gewenst wordt er voorzien in alcoholvrije dranken.

Wij komen bij u op locatie of ontvangen u graag op een van onze eigen locaties, waaronder ook de Pastorietuin De Steeg.

Reiskosten: bij afstanden > 30 km vanaf Arnhem wordt €0,25 (incl. 21% btw) in rekening gebracht.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele locatiehuur.

 

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31(0) 626545801.

X

Right Click

No right click