Nav view search

Navigation

Search

Mijn naam is Paul Cuppens en ik ben een gepassioneerd wijnliefhebber. Ik woon met mijn vrouw en twee dochters in het mooie Gelderland. Na ruim tien jaar hobbymatig met wijn bezig te zijn geweest heb ik mijn wijnkennis met verschillende cursussen verder verdiept. Ik heb de stap gezet biologische wijn te gaan importeren en te verkopen aan wijnliefhebbers zoals u.
Daarbij wil ik het gezicht achter de wijn laten zien. Het gezicht van de kleinschalige ambachtelijke wijnmaker die met liefde bijzondere biologische wijnen maakt. Dat staat ver af van de industriële wijnen die u veelvuldig in de handel tegenkomt. De puurheid van de wijn komt tot uitdrukking in de duurzame werkwijze en de keuzes die de wijnboer maakt in zijn wijngaard en tijdens het vinificatieproces. Die keuzes zijn niet per se commercieel maar uit eigen overtuiging gemaakt. Er worden bijvoorbeeld geen aroma’s toegevoegd of pesticiden gebruikt waardoor er elk jaar met typische weersomstandigheden unieke wijnen ontstaan.

Dit alles levert pure, karaktervolle wijnen op, die de wijnliefhebber verrast in geur en smaak. Een totale wijnbeleving.

X

Right Click

No right click